top of page

V trafikah na Hrvaškem plačujte z BTC

iNovine, veriga trafik na Hrvaškem, je napovedal uvedbo nove storitve plačevanja s kriptovalutami. S tem bodo postali prva veriga kioskov na Hrvaškem, ki bo ponujala možnost plačevanja v kriptovalutah na fizičnih prodajnih mestih.
Projekt je bil izveden v sodelovanju s podjetjem Electrocoin. Tako je zdaj na vseh prodajnih mestih, ki jih je na Hrvaškem več kot 250, mogoče hitro in varno plačevati s kriptovalutami prek platforme PayCek.


Ekipa podjetja iNovine je povedala, da vedno prisluhne potrebam trga, sprejemanje plačil s kriptovalutami pa jim pomaga prilagoditi podjetje uporabnikom, ki za plačila artiklov vse redkeje uporabljajo gotovino.


Electrocoin je fintech podjetje s sedežem na Hrvaškem, ki ponuja storitve menjave kriptovalut ter možnost sprejemanja kriptovalut kot načina plačila z uporabo lastne platforme PayCek.


Platforma PayCek podjetja Electrocoin se uporablja za obdelavo plačil s kriptovalutami, stranke pa imajo pri tem možnost uporabe katere koli od 14 različnih virtualnih valut. Te kriptovalute vključujejo Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, USDT, USDC, XRP, Solana, Litecoin, Dai, Stellar, Dogecoin, EOS, BUSD in NEAR.

Comments


NEWSLETTER

Novice s sveta Bitcoina v vaš nabiralnik.

bottom of page