top of page

PayPal bo omogočil prenos kriptovalut iz denarnice

Tehnični vodja PayPala je najavil, da bo podjetje omogočilo prenos kriptovalut iz PayPal računa v katerokoli denarnico. Paypal bo tako ponudil celovito storitev nakupa in prenosa kriptovalut, ter hkrati možnost plačevanja z njimi.

Funkcionalnost je še v razvoju, a novica je pozitivna za uporabnike, saj bodo na ta način lahko prek Paypal račun opravljali osnovne kripto funkcionalnosti. PayPalu funkcionalnost prenosa sredstev v druge denarnice sigurno ni najbolj všeč, saj s tem sredstva odtekajo z njihovih računov. A v kolikor tega ne bi omogočili bi uporabniki verjetno pričeli uporabljati druge podobne storitve.


PayPal uporabniki v ZDA lahko od novembra preteklega leta kupijo kriptovalute, od marca tega leta pa lahko tudi plačujejo s kriptovalutami. Pri nas te funkcionalnosti še ni.


Paypal je v prvem četrtletju beležil boljše rezultate od pričakovanj in regeneriral 1,22 milijarde $ (analitiki so pričakovali 1,02 mrd $). Uporabniki, ki so kupili kripto sredstva pri njih, so se v povprečju prijavili v račun dvakrat pogosteje kot poprej.コメント


NEWSLETTER

Novice s sveta Bitcoina v vaš nabiralnik.

bottom of page