top of page

Revni boste, sprijaznite se! - Dakript 49

Updated: May 1, 2023

Vodilni Centralne banke Anglije vam sporočajo, da boste enostavno morali sprejeti, da boste postali revnejši.

Tisti, ki imajo nadzor nad najpomembnejšim orodjem, ki ga uporabljamo vsak dan, denarjem, vam sporočajo, da morate sprejeti dejstvo, da bo vsak dan manj uporabno. Centri moči, politiki in centralni bankirji so se odločili, brez vašega privoljenja, da je edini način, da obdržijo trenutni monetarni sistem pri življenju ta, da postane vaš denar manj vreden. Onemogočili vam bodo varčevanje in vas prisilili, da boste denar čimprej porabili. Brez varčevanja ni napredka. Kredit ni denar.


Dejstvo je, da centralne banke popolnoma nadzorujejo vašo kupno moč. Eksperiment plasiranja denarja na trg ali jemanje tega iz obtoka je gimnastika, ki jo v resnici nihče ne obvlada. Deluje samo v njihovih simulacijah. Vse aktivnosti so le poskusi gašenja požarov, ki so jih zanetili sami in so se v zgodovini pokazali kot neuspešni. Vedno je veljalo in tudi tokrat bo, privatizacija dobičkov in socializacija izgub.

Trenutni sistem prijateljem, sponzorjem in podpornikom obstoječega sistema omogoča dostop do neusahljive pipice sredstev, zato bodo naredili vse, da ostanejo na položajih in da se propadajoči monetarni sistem še nekaj časa obdrži nad vodo. Vas bodo prepričevali, da so poteze, ki vodijo v hiperinflacijo nujne za prihodnjo stabilizacijo. Se še spomnite 2 leti nazaj? Inflacija je prehodna. Obvladujemo jo. Vemo kaj delamo. Za vaše dobro. Samo še 2 tedna :).

Prihajajo novi davki in ustrahovanje s koncem sveta zaradi podnebne krize. Na ekranih tv hiš se bodo pojavile gromozanske rdeče številke in vpile kdaj bo konec sveta, če ne boste naredili kar vam bodo rekli. Ne gre za okolje, tako kot ni šlo za zdravje. Gre za kontrolo. Prihaja digitalni evro, dolar v kombinaciji z ogljičnim odtisom. Največja prevara v zgodovini. Ne verjamete? Preverite. Ni težko priti do informacij. Ampak ne na 24 ur ali rtv. Vse novice so plasirane iz enega centra.

Na nas samih je, da temu nesmislu rečemo dovolj. Ne dovolimo, da nam uradniki, ki nimajo stika z realnostjo krojijo življenje. Ne samo nam, tudi našim otrokom. Njihovo skrbno predvideno početje je sponzorirano s strani nekaj milijarderjev in neizvoljene svetovne vlade. Naredimo prvi korak in poiščimo informacije, ki nam bodo omogočile bolj realen pogled. Ne pozabimo, vse se vrti okoli denarja in človeškega pohlepa.

Prvi v vrsti orodij s katerimi lahko omejimo moč centrov moči je Bitcoin. Vzporedni sistem, vzporedna ekonomija, ki terja odgovornost in temelji na opravljenem delu, ne manipulaciji.

Ste že kupili zelenjavo pri lokalnem kmetu z Bitcoinom?


Glede na vse moje rentačenje sem pozabil omeniti, da je ta vikend propadla še ena top 20 banka v ZDA. Nič nenavadnega, mar ne? Domine padajo. Naslednji vikend se bliža. Katera bo naslednja? Deutsche bank?
Bitcoin Pizza day v Ljubljani

Ne zamudite največjega Bitcoin dogodka v letošnjem letu pri nas. Bitcoin društvo Slovenije organizira Bitcoin Pizza day, ki se bo odvijalo 22. maja ob 17h uri (Športna hiša BTC Ljubljana). Poleg predstavitev in debate o vsem kar je povezano z Bitcoinom, rekordno velike pizze, bo dovolj časa tudi za druženje in nagradne igre. Ob nakupu karte prejmete tudi popust v višini 10 EUR za nakup slovenske verzije Fiat standarda. Vabljeni vsi, ki bi radi spoznali najboljši denar in monetarni sistem ali pa delili vaše znanje z drugimi bitcoinerji. Potrebna predhodna prijava!
UMU nova svetovna valuta IMF-a

Narejena, da vas zaščiti in obvaruje pred razvrednotenjem in manipulacijo elite. Verjetno čutite sarkazem. Upam. Kako bodo to izvedli, preberite tukaj.


Poznate velikosti posameznih razredov sredstev?

Če je Bitcoin novi monetarni sistem in najboljši denar do sedaj, potem lahko predvidite kaj lahko sledi.Trgovina na decentraliziranem protokolu

Preverite kako vzpostaviti LnBits tržnico na Nostr protokolu. Brezplačno, brez domene in sledljivega prometa. Več


Koliko energije gre v nič?

Da boste drugič znali odgovarjati, ko bo debata o porabi energije. Več kot 60 % odstotkov.Jerome Powell domnevno nasedel potegavščini in razkril namene FEDa

Kam gredo obrestne mere, inflacija in zakaj.


NY Times z manipulacijo slike želel blatiti rudarjenje Bitcoina

Analitiki so dokazali, da je slika manipulirana tako, da se na sliki vidi smog. Prave slike to razkrivajo. Poleg tega rudarjenje v tem mestu ne onesnažuje zraka. Več

Razumete za kakšen medij gre? Veste kdo je lastnik? Veste kdo narekuje novice?

Poglejte tudi odziv bitcoinerjev na to manipulacijo.


Evropa kupuje rekordne količine nafte iz Rusije

Indija je postala posrednik. Kupuje nafto v Rusiji in jo prodaja Evropi po višji ceni. Kakšna je kaj uspešnost sankcij, ki jih zahodni svet zagovarja? Ne pozabimo, da bomo najvišjo ceno sankcij plačali prav evropejci. Če ste za sankcije, potem ne razumete kako deluje trg.iPhone uporabniki bodo mogoče kmalu lahko namestili aplikacije mimo AppStora

Evropska zakonodaja bo verjetno Apple prisilila, da odpre sistem za aplikacije, ki ne bodo na AppStoru. Preberi

Zakaj je Michael Saylor vse email naslove v MicroStrategyu povezal z Lightning naslovi?

Je to prihodnosti? Več


Coinbase najavil premik sedeža izven ZDA

Razlog za menjavo države je pomanjkanje jasnega regulatornega okvirja. Več


Trezor skupaj z Wasabi Wallet lansiral Coinjoin integracijo

Orodje, ki vam omogoča večjo stopnjo zasebnosti. Več 

Misel tedna

"Central banks stole too much money too fast from people and now those people who they stole from need to get fired from their jobs, spend less and have their assets devalued to curb inflation and balance out the rapid stealing. This is literally how modern monetary policy works." by @gaborgurbacs


Comments


NEWSLETTER

Novice s sveta Bitcoina v vaš nabiralnik.

bottom of page