top of page

Z najboljšimi nameni - Dakript 52

Updated: Nov 3, 2023

Zdravo, počasi nam na glas razkrivajo njihov pravi namen. Seveda zavit v celofan, ki ga 90 % ljudi ni sposobna odstraniti. Christine Lagarde, ECB, nam je sedaj že drugič v kratkem času razkrila ozadje projekta eEvra (oz kakorkoli ga imenujejo). Najprej nam je povedala, da je eEvro nujen za zagotavljanje konkurenčnosti evrskega monetarnega sistema in hkrati implementacija nove, naprednejse tehnologije, ki bo na voljo vsem. Zagotovila je, da nam za zasebnost ni potrebno skrbeti, saj bo za to poskrbljeno. Nekaj dni nazaj pa je prijazna gospa, pravnomočno obsojena v povezavi z več sto milijonskimi transakcijami, razložila, da bo eEvro namenjen predvsem plačevanju, ne pa varčevanju. (en izmed videov) Torej, razkrila nam je, da bo eEvro sredstvo za popolno kontrolo vseh državljanov, ki bo v povezavi z digitalno identiteto (drug projekt WEFa) orodje lokalne in svetovne vlade. Na takšen način bo cenzura zagotovljena, vaša svoboda pa dodatno omejena. Na zasebnost lahko pozabite. Denar, ki ga boste zaslužili, boste morali porabiti, varčevanje vam ne bo omogočeno. Poraba bo zagotovljena z omejeno veljavnostjo eEvra. Denar v vaši denarnici bo po x času enostavno izginil. To lepo sovpada z obdobjem višje inflacije in veliko možnostjo hiperinflacije. Vedo, da prihaja, zato vam bodo pomagali, da vse zapravite. Verjetno bo naslednja stopnja kontrole nezdružljivost eEvra in obstoječega evra, s čimer nas bodo prisili, da bi uporabljali le novo različico. In ta korak bo izključil možnost uporabe gotovine. Ste podpisali pobudo za vpis gotovine v ustavo? Kar pišem ni nič novega in o tem bitcoinerji govorimo že več let (projekt cbdc), žal pa večina mojih fiat kolegov še vedno tega ne vidi na obzorju, kaj šele, da bi predvideli posledice. ZDA je ravnokar objavila, da se namerava v naslednjih 6 mesecih dodatno zadolžiti za 1,6 bilijona dolarjev.


Vedno ima vsakdo možnost, da začne uporabljati monetarni sistem s fiksno količino enot, v vsakem trenutku preverljivo, neodvisno od držav, brez možnosti cenzure in pod vašo kontrolo. In če mislite, da vi ne boste cenzurirani v eni ali drugi obliki, potem se vam ne sanja kaj se pripravlja in kaj vse so globalisti pripravljeni storiti. Njihove plane si lahko preberete sami. Vsak izmed nas ima moč, da vzame škarje in platno iz rok globalistov in skorumpiranih vlad ter začne prihodnost krojiti sam. Nihče je namesto vas ne bo kreiral vam v prid. Zaupajte si. 

Prihaja zima in sigurno potrebujete toplo kapo. Ali pa jo podarite. Ročno tkani izdelki iz različnih materialov. Preveri izbiro ZivaZanka.

 

Kaj nas čaka v prihodnosti? Jeff vam pomaga pogledati z drugega zornega kota. Ne spreglejte. Špekulativni napad Članek iz leta 2014, ki je še kako aktualen. Preberem ga nekajkrat letno. Ga poznaš? Mutiny denarnica Tutorial, ki vam pomaga pri uporabi Lightning denarnice. Anonimne SIM kartice Lopp je pripravil seznam rešitev za zagotavljanje višje stopnje zasebnosti. Tokrat se je razpisal o SIM karticah. Parker Lewis Razumete njegov pogled? En njegovih boljših del. The Big short Ste gledali film? Tudi, če ga niste. Preberi to. Najstarejši nogometni klub v Bolgariji začel sprejemati bitcoin Botev Plovdiv je omogočil svojim navijačem plačila v bitcoinu. Ga že sprejema kakšen slovenski? Nova verzija Tora Verzija 13 je zunaj. Poskrbite za zasebnost. Uporaba je brezplačna.


 

Individualna coaching srečanja


 

TEST: Najboljši in najobsežnejši test strojnih denarnic na slovenskem trgu Za vas smo testirali strojne denarnice različnih proizvajalcev. Obširne opise z rezultati si lahko ogledate na DaKript strani.Misel tedna:

All you need to do is fight for your freedom and property rights. We will win.

Comments


NEWSLETTER

Novice s sveta Bitcoina v vaš nabiralnik.

bottom of page