top of page

Zbirajte Satoshije - DaKript 45

Updated: Apr 16, 2023

Zdravo, leto je naokoli in v tej zadnji številki leta ne bom pametoval. V prihodnjem letu vam želim, da še poglobite znanje o Bitcoinu, denarju in tehnologiji prihodnosti, decentraliziranem omrežju, ki vrača suverenost posamezniku. Zbirajte Satoshije. Na koncu bo štel prav vsak. "Bitcoin in self custody allows you to step out of the simulation into a world of truth, hope and abundance. The simulation is built on manipulated money, theft & coercion + a strong belief by those inside it that won't have consequences - while living with the consequences" @jeff boothDogodki v letu 2022 so pokazali zakaj bo Bitcoin potrebovalo vse več ljudi. Zakaj? Rusija bo v januarju sprejela zakon s katerim bo legalizirala bitcoin in kripto za plačevanje v mednarodni trgovini. Teorija iger v živo. Eden za drugim, na koncu vsi. Več 2023 je leto Bitcoina Obi Nwosu o tem zakaj bo Bitcoin zmagovalec v naslednjem letu. Preberi Zaupate Lastpass storitvi za shranjevanje vseh vaših gesel? Hekerji so uspeli vdreti v sistem in ukrasti nekatere podatke uporabnikov. To se je zgodilo že pred meseci, heckerji pa so imeli do sedaj čas ( oz. ga še imajo), da pridejo do vaših gesel. Spremenite vsa gesla! Ne spreglejte tega članka – Bitcoin je ponovno odkritje denarja klik V EU bomo prebivalci kmalu žrtev dodatnega davka, ki so se ga izmislili vladajoči. Ne veste o čem govorim? Preberi Decembrska izdaja komentarja Lyn Alden za vse, ki vas zanima širša ekonomska situacija. Komentar Nigerija je lani prepovedala kriptovalute. Stopnja sprejemanja bitcoin tehnologije s strani tamkajšnjih prebivalcev je ena najvišjih na svetu. Danes je Nigerija na pragu sprejema zakonodaje, ki bo urejala uporabo bitcoina in kriptovalut. Preberi Splet je pokvajren Gigi pojasni zakaj je splet uničen in kako ga popraviti. Preberi Ključne lastnosti Bitcoina na kratko - Preberi Jack Dorsey zagotovil 14 bitcoinov za razvoj alternative Twitterju Nostr je odprtokodni decentraliziran komunikacijski protokol, odporen na cenzuro. Preberi več o Nostru. Twitter napoveduje politiko prepovedi promocije drugih družabnih platform kot so: Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Post in Nostr - več Nekateri rudarji na robu preživetja Greenidge Generation dosegel dogovor o prestrukturiranju dolga z NYDIG. Podjetje Core Scientific je vložilo predlog za stečaj. Digital ID – za vaše dobro, za vaše zdravje, za vaše… zgodbe s katerimi nas bodo prepričevali v naslednjih 3 letih. Bistvo v ozadju je enako kot zadnja 3 leta. Nadzor, kontrola, zmanjšanje pravic posameznika, manipulacija in totalna centralizacija. Poglej kaj pravijo sami. Stvari bi lahko bile boljše Zakaj nikoli ne nismo zadovoljni? Odgovor lahko najdete tukaj. VIDEO: The Insight Journey Into The Bitcoin Rabbit Hole Poglej

TEST: Najboljši in najobsežnejši test strojnih denarnic na slovenskem trgu Za vas smo testirali strojne denarnice različnih proizvajalcev. Obširne opise z rezultati si lahko ogledate na DaKript strani.
Misel tedna: "Inflation is NOT required for a productive economy. Inflation IS required to avoid insolvency which means that your wages and saving need to be confiscated in real terms to pretend things work. These are different and it's time people stopped conflating them."

Comments


NEWSLETTER

Novice s sveta Bitcoina v vaš nabiralnik.

bottom of page